Termeni si Conditii de utilizare

Va rugam sa cititi  Termeni si Conditii de utilizare inainte de a naviga pe acest website. Prin folosirea acestui website, sunteți de acord in mod explicit cu acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu Termeni si Conditii de utilizare, va rugam sa parasiti paginile lui. Papilloma.ro poate fi revizuit in orice moment si acesti Termeni si Conditii pot fi actualizati in mod frecvent. Daca utilizezi in continuare acest websit, inseamna ca ai acceptat aceste schimbari.

Papilloma.ro nu este un websit pentru sfaturi medicale

Continutul websitului Papilloma.ro, ne referim aici la:  informatii, imagini, grafica si alte materiale continute de acest websit (numite in continuare “Continut”), au doar caracter informativ. Acest continut nu este gandit pentru a substitui sfatul medical profesionist pentru diagnostic sau tratament. Apelati la medic pentru orice intrebari aveti cu privire la o conditie medicala. Nu intarziati niciodata in a contacta un medic din cauza ca ati citit un articol pe Papilloma.ro Daca aveti o urgenta medicala, sunati imediat medicul dumneavoastra sau Serviciul 112. Papilloma.ro nu recomanda sau aproba teste specifice, produse medicale, proceduri, medici. Informatiile de pe Papilloma.ro (inclusiv legaturile catre alte websituri) le folositi doar pe propriul risc. Websitul contine materiale catalogate “explicit sexual”. Daca aceste informatii le gasiti jignitoare, va recomandam sa nu folositi websitul nostru.

Utilizarea continutului

Papilloma.ro va autorizeaza sa descarcati si sa folositi material de pe webiste pentru uz personal, necomercial. Orice utilizare a continutului care nu este permisa in mod expres de “Termeni si Conditii de utilizare” reprezinta o incalcare a acestui document si ar putea incalca drepturi de autor. Daca incalcati orice sectiune din acest document, permisiunea de a utiliza acest website inceteaza in mod automat si trebuie sa il parasiti imediat. Materialele copiate trebuie sterse imediat.

Utilizarea continutului Papilloma.ro este facuta pe propriul risc. Prin utilizarea websitului, informatiile transmise pot veni dincolo de controlul Papilloma.ro. In consecinta, Papilloma.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru sau cu privire la coruperea datelor, intarziere, esec, intrerupere sau a altor informatii transmise in legatura cu utilizarea websitului.

Informatiile din cadrul websitului sunt furnizate “ca atare”, in masura permisa de lege, fara nici o GARANTIE fie ea explicita sau implicita, legala sau nu.

In nici un caz, Papilloma.ro sau alte terte parti mentionate in cadrul websitului nu pot fi facute raspunzatoare pentru orice daune care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza websitul Papilloma.ro sau continutul acestuia.

Confidentialitatea la copii

Protejam confidentialitatea copiilor. Acest websit nu este conceput sau destinat copiilor cu varsta sub 14 ani. Nu colectam informatii personale sau de identificare a datelor personale de la nici o persoana, cu atat mai putin de la copii cu varste mai mici de 14 ani.

 

Va multumim pentru colaborare. Speram ca veti gasi informatii interesante websitul Papilloma.ro. Stim ca este util si usor de utilizat. Pentru intrebari si comentarii va rugam folositi: contact@papilloma.ro.

Navigare placuta!