Politica de confidentialitate

Ințelegem cat de importanta este confidentialitatea informatiilor cu caracter personal a utilizatorilor nostri. In continuare va explicam cum folosim informatiile colectate de la dumneavoastra in cadrul Papilloma.ro. Va sugeram sa parcurgeti aceasta Politica de confidentialitate.

Informatii personale

Daca alegeti sa va inregistrati sau sa va actualizati un profil de membru deja existent pe Papilloma.ro pentru a accesa anumite sectiuni sau functionalitati, vi se pot cere informatii personale. Aceste informatii sunt folosite pentru a va identifica sau contacta si sunt de genul nume si prenume, numar de telefon sau adresa de e-mail si, eventual varsta. Sunteti responsabili pentru acuratetea informatiilor. Daca furnizati informatii eronate o faceti pe raspunderea dumneavoastra si, este posibil sa va afecteze la unele chestionare sau atunci cand dorim sa va raspundem la unele solicitari.

Unele servicii interactive sau chestionare pot fi limitate doar pentru utilizatorii inregistrati ai Papilloma.ro. Aceste instrumente nu pastreaza informatiile personale in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate. Totusi vom folosi aceste informatii pentru a va contacta si a va trimite rezultatele chestionarelor. Nu permitem terte parti folosisirea de cookie-uri pentru a inregistra informatiile personale.

 Bultine informative sau newsletter

Utilizatorii Papilloma.ro se pot inregistra pentru a primii periodic informatii si articole sau buletine informative pe e-mail. Este posibil ca aceste mesaje sa contina link-uri catre comunitatea Papilloma.ro atat pe website dar si catre retelele sociale. Nu abuzam de acesta modalitate de a lua legatura cu dumneavoasta iar mesajele trimise nu vor contine reclame. Inscrierea la newsletterul nostru nu este obligatorie, iar daca doriti sa renuntati la acest serviciu, o puteti face in orice moment folosind linkul de dezabonare ca apare la sfarsitul fiecarui mesaj.

Daca veti folosi optiunea “Spune unui prieten” vom trimite catre adresa indicata de dumneavoastra un singur mesaj prin care persoana respactiva va fi invitata sa se alature comunitatii Papilloma.ro.

Cercetare de piata

Uneori, este posibil sa efectuam studii de cercetare on-line prin intermediul invitatiilor pe e-mail, sondaje de tip pop-up. Atunci cand participati la un sondaj, va putem solicita sa introduceti informatii personale. Informatiile personale dintr-un studiu, pot fi utilizate in scopuri de cercetare sau masurare a eficacitatii continutului. Aceste studii nu sunt pentru persoanele cu varsta mai mica de 18 ani. Fiecare studiu va avea la subsol un link catre aceasta pagina, Politica de confidentialitate.

ultima actualizare: 1 mai 2013